1/5/09

Ja menja fruita


Ens han dit al CAP que podem introduir algunes fruites: taronja, poma, pera i plàtan. Uns 200g substituirien un dels 4 biberons diaris que pren ara; mentres no en mengi aquesta quantitat, caldrà completar l'àpat (el berenar) amb més o menys llet.
Doncs bé, l'Anna no sembla tancar-se a gustos nous. De moment, la taronja (en forma de suc poc colat), la pera i la poma (triturades amb el minipímer) li han agradat. I està aprenent amb força èxit a menjar-s'ho amb cullera... Sort dels pitets, per cert!
He decidit (segons recomanació de C. González) introduir aquestes fruites d'una en una, poc a poc. Ja hi serem a temps a barrejar-les quan hàgim comprovat que cap d'elles li senta malament, quan n'hagi conegut els gustos per separat i sapiguem si li agraden. Per altra banda, ara comença a posar-s'ho tot a la boca, i penso que convé aprofitar aquesta CURIOSITAT que tenen els infants i que, malgrat ser el motor del món, anem perdent amb l'edat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

caram! dius que posar-se coses a la boca és el motor del món! Explica-m'ho millor, que em fa molta gràcia!
tieta anna

Coral ha dit...

Suposo que a aquesta edat la boca i les mans són les principals vies de coneixement... El motor del món penso que és la curiositat. Perquè sense preguntes no hi hauria ciència; sense sorpreses ni dubtes, no hi hauria necessitat de pensar per buscar respostes o innovar.